ERDOĞAN İSTEDİ İSMİ DEĞİŞTİ - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

ERDOĞAN İSTEDİ İSMİ DEĞİŞTİ

Başbakan Erdoğan'ın Central Park tepkisi İBB Başkanı Kadir Topbaş'a projenin ismini değiştirtti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a Central Park yapacağız demiş, Erdoğan bu söylemi eleştirerek "İstanbul'a Central Park yakışmaz. İstanbul'a bir şehir parkı yakışır. İlla birilerini taklit etmenize gerek yok. Birileri bizi taklit etsin" şeklinde konuşmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, yapılacak olan parkın "Central Park" söyleminde çıkarıldı ve apar topar resmi olarak bir tanımlama sağlandı. Böylece İstanbul'un bir simgesi haline gelecek olan parkın adı da "Şehir Parkı" olarak değişmiş oldu.