DOĞUŞ ÇAY İÇİN YENİ BİR MARKA DAHA DOĞUYOR… - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

DOĞUŞ ÇAY İÇİN YENİ BİR MARKA DAHA DOĞUYOR…

Türkiye’nin öncü çay markası DOĞUŞ ÇAY yeni markalarıyla çay tiryakilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ürün portföyüne yeni bir marka konsepti kazandırmayı planlayan Doğuş Çay Yönetimi, Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER (Mevlüt KANBER)’le yeni evrensel marka için çalışmalara başladı. Daha önce de önemli markaların altın imza atan Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER, “TABİAT HARİKASI” sloganıyla yola çıkarak “HAYDİBİ ÇAY” marka ismini oluşturdu ve markayı geliştirmeye devam ediyor. “HAYDİBİ ÇAY”ın logo tasarımı, marka isminin oluşturulması, sloganlarının geliştirilmesi, kurumsal kimlik tasarımı, marka tescili, tasarım tescili ve marka eğitim semineri gibi bütün marka bileşenlerini sunmayı üstlenen BAYKAMBER diğer gıda ürünleri ve marka çalışmaları için de Doğuş Çay Genel Müdürü C. Alpaslan KARAKAN ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki günlerde yeni markaları ile karşımıza çıkacak olan BAYKAMBER, “DOĞUŞ ÇAY” grubu ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Doğuş Çay Genel Müdürü C. Alpaslan KARAKAN da yeni marka isimleri için BAYKAMBER ve ajansı MARKALİZE REKLAM ile çalışmaktan dolayı memnun olduklarını ve bu vesile ile ülkemize yeni markalar kazandırmaktan gurur duyduklarını belirtti. Ülkemizin ekonomik anlamda da zor günler geçirdiğini belirten ALPASLAN: “Ülkemizin ekonomik anlamda rahatlaması ve global olarak atılımlar yapması güçlü markalar ile mümkündür. Biz de bu bilinçle hareket ederek evrensel markalar üzerinde çalışıyoruz. Kuruluşumuza ve ülkemize kazandırdığı markalar ve değerler için BAYKAMBER’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (www.markalize.com)