DARÜLACEZE’Yİ ZİYARET - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

DARÜLACEZE’Yİ ZİYARET

İMSİDER yöneticileri Darülaceze’de misafir oldular. İMSİDER (İmam Hatipli Müteşebbis Sanayici ve İşadamları Derneği) Yöneticilerini Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci kabul etti. Darülaceze Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı’nın da iştirak ettiği Başkanlık makamındaki kabulde kurumun yeni projeleri ve devam etmekte olan projeler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu. Ziyaret grubunda Türkçe İsim Enstitüsü Başkanı ve İMSİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt KANBER de projelerini sundu ve bazı bilgileri paylaştı. Marka isim uzmanı Mevlüt KANBER (BAYKAMBER), ülkemizin büyüyerek yaşlanamayan tek kurumu olan Darülaceze’nin bazı projelerinde birlikte çalışmak istediklerini beyan etti. İMSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Halit Temtek ile Başkan Yardımcısı Mevlüt KANBER (BAYKAMBER) misafirperverliği için Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’ye teşekkür etti. Ayrıca Marka Uzmanı Mevlüt KANBER (BAYKAMBER) ziyaret hatırası olarak Türkçe İsim Enstitüsü’nün plaketini Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ’ye takdim etti.