AFYON’DA ZAFER KALKINMA AJANSI DESTEĞİYLE “SIRADANLIKTAN MARKALAŞMAYA PROJESİ” SEMİNERİ VERİLDİ

Afyon’da Afyon Genç Atılımcılar Derneğinin organize ettiği, Zafer Kalkınma Ajansının desteklediği “Sıradanlıktan Markalaşmaya AGAD Projesi” çatısı altında markalaşma semineri düzenlendi. Teknik destekler kapsamında Zafer Kalkınma Ajansının desteklediği seminer halka açık olarak düzenlenirken katılımcıların çoğunluğunu Afyon Genç Atılımcılar Derneği üyeleri, üniversite öğrencileri ve iş adamları oluşturdu.

Seminer iki oturum şeklinde gerçekleşti. Birinci oturumda marka yönetimi konusu, ikinci oturumda ise marka stratejisi konusu işlendi. Düzenlenen seminere eğitimci olarak ise Evrensel Markalaşma Uzmanı Mevlüt KANBER ve Marka Eğitmeni Muharrem DERE katıldı.

Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan TAYTAK, gerçekleştirilen eğitime katılımlarından dolayı Mevlüt Kanber ve Muharrem Dere'ye teşekkür belgelerini takdim etti. Eğitime katılan kursiyerlere sertifikaları katılımcılar tarafından takdim edildi.