Yeni Türkiye'nin Yeni Başbakanı Ahmet Davutoğlu,“Evrensel Türkçe İsimlerle Markalaşmaya Daima Destek Vereceğini Söyledi - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere ‘ANA’ uçağı ile Mevlana Diyarı Konya’ya geldi. Büyük bir heyecan ve coşkuyla beklenen, Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanını hava limanında devlet erkânı ve yetkililerle birlikte karşılayan, Türkçe(marka) İsim Enstitüsü Dernek Başkanı ve Evrensel Marka İsim Uzmanı ByKAMBER, iki günlük Konya ziyareti boyunca Başbakanımız Davutoğlu’nu, biricik hemşerisini yalnız bırakmayarak ne kadar büyük bir memleket sevdalısı olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. İlk olarak Başbakan Davutoğlu ile törenin gerçekleştirileceği Konya Kent Meydanı’na geçtiler. Buradaki törene Başbakan Davutoğlu ile birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay ve Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Ahmet Aydın ve Naci Bostancı, AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları katıldı. Hepsiyle samimi sohbetler gerçekleştiren ByKAMBER, Yeni Türkiye’nin markalaşma yolunda da yeniliklere açık olması gerektiğine ve Türkçenin ulusal ve uluslararası platformlarda korunmasına dikkat çekti. Daha sonra ByKAMBER, Başbakan Davutoğlu ve devlet erkânı ile Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsasının Fuar Alanı'nda düzenlediği akşam yemeğine katıldılar. Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Davutoğlu Yeni Türkiye’nin oluşum süreci hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

Ertesi gün Sayın Başbakan, bakanlar ve Evrensel Marka İsim Uzmanı ByKAMBER, Başbakan Davutoğlu’nun doğduğu Torosların eteğindeki Taşkent’e hareket ettiler. Taşkent’teki görülmeye değer coşku ve karşılama ortamında düzenlenen İsimder Plaket Töreni’nde, Türkçe (marka) İsim Enstitüsü Dernek Başkanı ve Evrensel Marka İsim Uzmanı, memleket sevdalısı ByKAMBER, Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanını tebrik ederek bu şerefli görevinde muvaffak olması temennileriyle kendilerine onur üyesi ödülü takdim ettiler. Dünyayı titreten adam, Torosların Evladı, Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Elinin değdiği markalaşan ByKAMBER ile durmak yok Yeni Türkiye ile Markalaşmaya devam!” dedi. Evrensel kriterlerde oluşturulmuş Türkçe marka isimler ile markalaşılarak hem Türkçe dili ve kültürünün hem de Türkiye marka ve mallarının dünyaya yayılmasının sağlanması çalışmalarının, Türkçe (marka) İsim Enstitüsü Derneğinin faaliyetleri ve projeleri arasında yer aldığından ve ileride devlet politikası haline getirilmesi konularının bahsedildiği, ikilinin konuşması, en kısa sürede tekrar bir araya gelinmesi temennileri ve Sayın Başbakanın İsimder Onur Üyeliğine getirilmesi ile sonlandırıldı.