Mevlana İkliminde İftarYemeği - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

Mevlana İkliminde İftarYemeği

İsim Enstitüsü Dernek üyeleri  ve Markalize çalışanları Marka İsim Uzmanı BayKamber’in katılımıyla  düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Meram gezisiyle başlayan program manevi bir hava içinde gerçekleşen iftar yemeği ile devam etti.  Yemek sonrası yapılan keyifli sohbetler gecenin uzun sürmesine vesile olurken Marka İsim Uzmanı ve İsim Enstitüsü Dernek Başkanı BayKAMBER’in geceyi anlamlandıran konuşmasıyla birlikte Markalize Genel Müdürü Tuğrul BÜYÜKMUTU’ ya “Yılın Marka Uzmanı”  plaketi takdim edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Hicret Yörük Obası’nda düzenlenen eğlencede dernek üyelerinin ve Markalize çalışanlarının yoğun isteği üzerine Marka İsim Uzmanı BayKAMBER’in eşsiz yorumuyla Türk Sanat Müziğinden seslendirdiği eserlerle geceye renk kattı.

BayKAMBER’in böyle gecelerin gelenekselleşmesini temenni ettiği, hem dilimize hem kültürümüze sahip çıkmanın önemi üzerinde durduğu konuşmasında BayKAMBER dernek üyelerinin ve Markalize çalışanlarının başarılarının devamını dileyerek geceyi sonlandırdı.