AFYONDA MARKALAŞMA ADINA BÜYÜK ADIM - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

AFYONDA MARKALAŞMA ADINA BÜYÜK ADIM

AFYONKARAHİSAR- Marka İsim Uzmanı ve Türkçe İsim Enstitüsü Dernek Başkanı BayKAMBER bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN ile bir araya gelen BayKAMBER evrensel markalaşma üzerine sohbet ederek Afyon Markalaşma Projelerini takdim etti.

Markalaşma adına büyük atılımlara ve ilklere imza atan BayKAMBER Afyon’nun kalkınmasında büyük paya sahip olacak projelerin sunumlarını yaptı. Afyon’u dünyaca tanınan global bir şehir haline getirmeye kararlı olan BayKAMBER’in projeleri büyük takdir ve beğeni topladı.

Afyon Belediyesi Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN Bey'in özel davetlisi olan BayKAMBER Bey’i makamında ağırladı. Kendileri ile şehirler de markalaşır misyonuyla, Afyon'un tanıtımı ve markalaşması ile ilgili ürettikleri projelerini paylaştılar. Sayın Burhanettin Çoban Başkan: “Durmak yok! BayKAMBER ile markalaşmaya devam.” dedi.

Görüşmenin sonunda Türkçe İsim Enstitüsü Dernek Başkanı BayKAMBER, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban Bey’e plaket takdim ettiler.