Marka İsim ve Markalaşma Uzmanı BayKAMBER’den TÜMSİAD Üyelerine Markalaşma Semineri - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

Marka İsim ve Markalaşma Uzmanı BayKAMBER, TÜMSİAD üyelerine markalaşma üzerine seminer verdi.Hacı Fettah Mahallesi Furgan Dede Caddesi Devkar İş Merkezi TÜMSİAD binasında düzenlenen seminere, TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı. Büyük bir ilgiyle karşılanan seminerde BayKAMBER, markalaşma ve marka isim oluşturma kriterlerini anlattı. BayKAMBER, Türkiye markalarının evrensel alanda söz sahibi olamadığını, bununda ancak marka ve markalaşma ile gerçekleşeceğini vurguladı. BayKAMBER, Dünyanın ve Türkiye’nin İlk Türkçe İsim Enstitüsü Derneği’nin kurucusu ve başkanıdır. Türkiye’de yabancı isimlerle markalaşma alanında yaşanan sorunlara da değinen BayKAMBER, firmalar için markalaşma ile ilgili çözüm önerileri sunmuştur. BayKAMBER, seminer sonunda TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür belgesi verdi.