Sayın Hocamız Şakir Tuncay UYAROĞLU İSİMDER Ailesine Katıldı - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

Sayın Hocamız Şakir Tuncay UYAROĞLU İSİMDER Ailesine Katıldı

Sayın Hocamız Şakir Tuncay UYAROĞLU  İSİMDER Ailesine Katıldı

Türkçe’nin varlığını sürdürebilmesi ve bilimsel alanda gelişimini tamamlaması için emek veren Türkçe’nin duayenlerinden Sayın Hocamız Şakir Tuncay UYAROĞLU, derneğimize ziyarette bulunarak İSİMDER ailesine katıldı. Sayın Hocamız engin bilgileriyle bizlere yol göstererek, yeni projelerimize dahil oldu. Dernek Başkanımız Sayın BayKAMBER ile Türkçe'nin yozlaşması üzerine görüşmede bulundular. Sohbet sonrası Sayın Hocamız Şakir Tuncay UYAROĞLU'na Başkanımız tarafından plaket takdim edildi.