Derneğimiz İlk Misafirlerini Ağırladı - Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

Derneğimiz İlk Misafirlerini Ağırladı

İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Ali SELVİ, Ilgın Genel Meclis Üyesi Sayın Faruk KOÇ, Doğanhisar İl Genel Meclis Üyesi Sayın İsmet AKDENİZ ve N.E.Ü. Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdullah DİNÇ; Dünyanın ve Türkiye’nin İlk İsim Enstitüsü olan İSİMDER’e ziyarette bulundular.

Dernek kurucusu ve Başkanı Sayın BayKAMBER ile misafirler Türkçe’nin ithal kelimeler ile bozulması ve yozlaştırılması üzerine konuştular. Evrensel alanda Türkçe marka isimlerinin kullanılmamasının azlığından ve yabancılaşmanın getirdiği kültürel bozulma üzerine düşüncelerini dile getiren misafirler marka isimlerinde, tabelalarda ve tüm sahada kullanılmasının yanlışlığından bahsederek; dernek başkanı Sayın BayKAMBER’i böyle bir derneğin kurucusu olmasından dolayı tebrik ettiler. Dernekten desteklerini esirgemeyen misafirlere plaketleri, BayKAMBER tarafından takdim edildi.