Türkçe İsim Enstitüsü Marka İsmi Marka Tescili Marka Patent Tescili Marka İsmi Marka İsmi Oluşturma İsimder

KAZANANLAR EĞİTİM KURUMU BAYKAMBER İLE MARKALAŞIYOR!

Markalaşma ve kurumsallaşma danışmanlığını ünlü Markalaşama Uzmanı Baykamber (Mevlüt KANBER)’in yürüttüğü KAZANANLAR EĞİTİM KURUMU markalaşma yolunda önemli adımlar atıyor. Kazananlar Eğitim Kurumu’nda evrensel markalaşma, kurumsallaşma ve tanıtım sunumları da yapan Markalaşma Uzmanı Baykamber aynı zamanda Türkçe İsim Enstitüsü Başkanı olarak kurum adına kurum sahibi Nedim YAZICIY’ı Türkçe marka ismi kullanmayı tercih ettiği için tebrik et

Haberi Görüntüle
Türkçe İsim Enstitüsü Olarak Niçin EVET Diyoruz...

TÜRKÇE İSİM ENSTİTÜSÜ’NDEN KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR… Tarih boyunca bağımsız ve lider devletler kuran milletimiz yine tarih yazmanın eşiğindedir. Merkezi yönetime önem veren milletimiz yine bunun bilinciyle hükümet sisteminde bürokrasiyi azaltıp yönetimi güçlendiren dolayısıyla devleti güçlendirecek bir atılıma hazırlanmaktadır. Nitekim tarih boyunca da devletin zirvesi, danışma meclislerinin de içinde bulunduğu yönetim sisteminde en son noktayı koyan

İSİMDER’DEN AVCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

İSİMDER (Türkçe İsim Enstitüsü Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt KANBER ve dernek üyeleri Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular. İSİMDER adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı KANBER: “Son zamanlarda ülkemizde canlı bomba olaylarının artması ve emniyet güçlerimizin de bu olaylarda şehit olması bizleri derinden üzmektedir. Emniyet güçlerimizi madden ve manen yıpratmaktadır” dedi. Ziyaret sebebi olarak sözlerine şunla

DARÜLACEZE’Yİ ZİYARET

İMSİDER yöneticileri Darülaceze’de misafir oldular. İMSİDER (İmam Hatipli Müteşebbis Sanayici ve İşadamları Derneği) Yöneticilerini Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci kabul etti. Darülaceze Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı’nın da iştirak ettiği Başkanlık makamındaki kabulde kurumun yeni projeleri ve devam etmekte olan projeler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu. Ziyaret grubunda Türkçe İsim Enstitüsü

Haberi Görüntüle
BURSA’DA TÜRKÇE MARKA İSİMLERLE EVRENSEL MARKALAŞMA YOLUNDA BÜYÜK ADIM!

İSİMDER Gönüllülerinin katılımıyla Türkçe (marka) İsim Enstitüsü Bursa Şube açılışı gerçekleştirildi. Evrensel Marka İsim Uzmanı ve Türkçe (marka) İsim Enstitüsü Genel Başkanı BayKAMBER,  Bursa’da alanında uzman ve köklü bir firma olan, marka yönetimi ve iletişim danışmanlığı dalında hizmet veren Ajans Senn’in daveti üzerine ofislerinde nezaket ziyaretinde bulun